PADI Seal Team

Het PADI Seal Team is voor jonge duikers vanaf 10 jaar die plezier en veel actie willen beleven in een zwembad. Dit is de eerste stap van het duiken met perslucht. Naast snorkellessen krijgen de kinderen 15 lessen onder water, de spannende AquaMissions.

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zal zijn met een zaklamp te duiken, oriënteren met een kompas of moeiteloos als een astronaut te zweven ?

Kinderen kunnen hiermee de vaardigheden die ze hebben aangeleerd bij bijvoorbeeld snorkelen opnieuw gebruiken en verder aanvullen met vaardigheden om onder water veilig en verantwoord te duiken.
Er is aandacht voor de theorie achter het duiken, aandacht voor de omgeving en natuurlijk veiligheid. 

De AquaMissions worden gegeven door een PADI-instructeur waarbij we ervoor zorgen dat er per twee kinderen een gebrevetteerde begeleider meeduikt.

In de lessen worden de eerste basisvaardigheden van het duiken al geoefend zoals het klaren van het masker en het terugvinden van de ademautomaat. Niet alleen leerzaam maar ook uitdagend en spannend !

Het onderstaande filmpje laat een AquaMission zien van een echte wrakduik in het zwembad en leren de kinderen hoe ze een wrak in kaart brengen.

Hieronder de AquaMission waarin een aantal geleerde vaardigheden onder water gecombineerd worden. De opdracht: bouw een onderwaterhuis !

Hieronder een filmpje van de AquaMission waarin de kinderen foto's maken !