Materialen

Als vereniging waar veel opleidingen gegeven worden hebben we natuurlijk nogal wat materiaal nodig. Met name voor de duikopleidingen is het van belang dat deze materialen goed beheerd en onderhouden worden. De duiksport is een veilige sport dankzij moderne, goed onderhouden uitrusting.

We hebben de beschikking over een eigen moderne compressor waarmee de leden hun flessen gratis kunnen vullen tot 300 Bar. Met een paar duiken per maand heb je zo je contributie er al uit!
Voor de leden die een duikopleiding willen doen zijn de belangrijkste materialen voorhanden. Ademautomaten, trimvesten, flessen, lood, maskers en vinnen. Al deze materialen zijn voor leden ook te huren tegen een kleine vergoeding. De vereniging heeft geen duikpakken. Vanwege de verscheidenheid aan maten zou dit een te kostbare zaak worden. Ook voor de (jeugdige)snorkelaars hebben we natuurlijk maskers, lood en vinnen van maat 27 tot en met maat 47 !

Lutra boot

De Materialencommissie bestaat uit 2 leden. Je kunt ze mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.